Την ευκαιρία να μιλήσει με τους παραγωγούς και τους εμπόρους της λαϊκής αγοράς στην περιοχή των Πατελών, είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Στρατάκης.

Ο κ. Στρατάκης, στη διάρκεια της παρουσίας του στη λαϊκή αγορά, εισέπραξε ουκ ολίγες ευχές από τους πολίτες για να είναι επιτυχημένη η προσπάθεια του ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας από την πλευρά του ότι οι εκλογές αυτές, είναι η ευκαιρία – με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία – να μπει η χώρα σε τροχιά ουσιαστικής αναπτυξιακής πορείας.

«Είναι η ώρα για να χτίσουμε έναν τόπο δυνατό, με συνθήκες ικανές να δώσουν ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, για να δημιουργήσουν και να παραμείνουν εδώ.

Επιθυμία και μεγάλος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη –με τον οποίο υπάρχει ταύτιση απόψεων και θέσεων – αλλά και δικός μου στόχος είναι να συμβάλλω μέσα από την εμπειρία και τη Γνώση μου στην αγροτική Οικονομία του τόπου μου και όχι μόνο, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος απέναντι στα μεγάλα ζητήματα του Νομού και στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο κ. Στρατάκης.