Το σύνθημα της νίκης έδωσε στη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης.
Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Στρατάκης δήλωσε πως είναι υπερήφανος που είναι ένας από τους έντεκα ανθρώπους, τους οποίους ο Πρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας εμπιστεύθηκε για να αγωνιστούν, με στόχο να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή για τον τόπο μας.
«Ο αγώνας το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι ομαδικός και δε πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε. Έχουμε να κάνουμε με μία «μαύρη» προπαγάνδα. Ήρθαν με ψέματα και φεύγουν με ψέματα.
Όλοι μαζί μπορούμε aνα φέρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, να δώσουμε στην νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι η μοναδική και πραγματική ελπίδα για τη χώρα μας, την αυτοδυναμία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατάκης στη διάρκεια του χαιρετισμού του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών κομματικών στελεχών και φυσικά των υποψήφιων Βουλευτών του Νομού Ηρακλείου. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Ανδρέα Στρατάκη: